Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@21:43:42 GMT

محاسبه تبدیل رهن به اجاره چگونه انجام می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۷۹۷۰۰

محاسبه تبدیل رهن به اجاره چگونه انجام می‌شود؟

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، افرادی که به دنبال اجاره و یا رهن یک ملک هستند، قبل از انجام معامله، معمولاً درگیر محاسباتی مثل تبدیل رهن به اجاره می‌شوند و در تلاش هستند تا شرایط مربوط به رهن و اجاره را به گونه‌ای تغییر دهند تا بتوانند از پس هزینه تعیین شده برآیند.

اگر در شرایطی قرار دارید که باید مبلغ رهن را به اجاره و یا برعکس تبدیل کنید و انجام این محاسبات برای شما دشوار است، می‌توانید از ابزارهای مختلفی که به سادگی این کار را برای شما انجام می‌دهند استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا که ممکن است انجام این محاسبات برای شما پیچیده و زمان‌بر باشد و همچنین امکان بروز خطا در هنگام محاسبات وجود دارد. اینپین دارای یک ابزار تبدیل رهن به اجاره و برعکس است که کار کردن با آن بسیار ساده است. تنها نیاز است تا مبلغ رهن و اجاره فعلی و مبلغ رهن یا اجاره جدید خود را وارد کنید تا پس از محاسبات مبلغ جدید را در اختیار شما قرار دهد. بدین ترتیب احتمال بروز اشتباه هم کاملاً از بین خواهد رفت.

علاوه بر این، اینپین برای محاسبه کمیسیون خرید و یا رهن و اجاره ملک هم دارای ابزار محاسبه حق کمیسیون املاک اینپین است که به کمک آن می‌توانید کمیسیون ملک مورد نظر خود را محاسبه کنید. البته این ابزار تنها در شهرهای تهران و شیراز قابل استفاده است.

چه عواملی بر میزان مبلغ اجاره و رهن یک ملک تأثیرگذار است؟

عوامل بسیاری در تعیین قیمت اجاره و رهن یک ملک مؤثر است که به اختصار به برخی از این عوامل اشاره می‌کنیم:

۱. ارزش بنا، عوامل مختلفی ارزش یک بنا را تعیین می‌کنند که شامل مواردی همچون سن بنا و امکانات موجود در بنا مثل وجود استخر، باشگاه، آسانسور، انباری، پارکینگ، حیاط و… همچنین عوامل دیگر که مربوط خود ملک می‌شود، مانند متراژ ملک، جنوبی و یا شمالی بودن، خوش نقشه بودن ملک، چشم انداز، طبقه‌ای که در آن قرار دارد، نورگیری و... تمامی این عوامل، مواردی هستند که تأثیر فراوانی در تعیین ارزش و مبلغ اجاره و رهن آن خواهند داشت.

۲. ارزش زمین، ارزش زمین شامل محل قرارگیری آن در منطقه، دسترسی‌ها، عدم قرارگیری در کنار شرایط نامطلوب و آزاردهنده مثل سروصدای زیاد، راه‌های دسترسی و… است. این عوامل هم در تعیین قیمت و ارزش ملک بسیار مهم هستند. همچنین مطالعه مطلب بهترین منطقه تهران در اینپین می‌تواند در این زمینه به شما کمک کند.

راه‌های اجاره نشینی و مزایا و معایب هرکدام

راه‌های اجاره نشینی به سه دسته کلی به صورت رهن کامل، به صورت رهن و اجاره و به صورت اجاره بدون رهن تقسیم بندی می‌شود که به بررسی هرکدام از این راه‌ها، نحوه محاسبه هریک و مزایا و معایب آنها می‌پردازیم.

اجاره نشینی به صورت پرداخت رهن کامل

در این روش، مستأجر موظف است تا ۴/۱ الی ۶/۱ مبلغ قیمت کل ملک را به مالک پرداخت کند. میزان آن کاملاً وابسته به ارزش ملک و عواملی است که پیش‌تر در مورد آنها صحبت شد. در این روش تا زمان اتمام قرارداد، مستأجر هیچ مبلغ اضافه‌تری را به مالک پرداخت نخواهد کرد و در پایان قرارداد مبلغ رهن به طور کامل به مستأجر برگردانده خواهد شد.

درواقع مزیت رهن کامل برای مستأجر این است که دیگر مبلغی به عنوان اجاره به مالک پرداخت نخواهد کرد و درواقع پول او نزد مالک حفظ خواهد شد. اما برای مالک این مشکل وجود دارد که در زمان اتمام قرارداد باید کل آن مبلغ را به مستأجر بازگرداند.

اجاره نشینی به صورت پرداخت رهن و اجاره

مستأجران از این روش هنگامی استفاده می‌کنند که توانایی پرداخت کل مبلغ رهن را نداشته باشند. در این شرایط مستأجر هر میزان از مبلغ رهن تعیین شده که توانایی پرداخت آن را دارد، پرداخت کرده و سپس ۳ درصد از مبلغ باقی مانده از رهن را باید به صورت ماهیانه به مالک پرداخت کند.

در این روش مستأجر دیگر ملزم به پرداخت مبلغ کل رهن نیست و تنها میزانی از مبلغ رهن که توانایی پرداخت آن را دارد، پرداخت خواهد کرد. اما در مقابل موظف است تا مبلغی را هر ماه به صورت اجاره به مالک پرداخت کند.

اجاره نشینی به صورت پرداخت اجاره بدون رهن

این شرایط بسیار مناسب سرمایه گذاران و افرادی است که قصد کار کردن با پول خود را دارند. در این شرایط مستأجر هیچ مبلغی را بابت رهن پرداخت نکرده اما به صورت ماهیانه ۳ درصد از کل مبلغ تعیین شده برای رهن را باید به مالک پرداخت کند.

از مزیت‌های این روش می‌توان به این مورد اشاره کرد که این امکان وجود دارد که می‌توان روی پولی که قرار بود بابت رهن پرداخت شود، سرمایه‌گذاری کرده و بر ارزش آن افزود. همچنین در این شرایط، در هنگام اتمام قرارداد مالک مستلزم به برگرداندن هیچ مبلغی نخواهد بود

بنابراین دریافتیم که سه راه جهت اجاره کردن یک ملک وجود دارد که هرشخص با توجه به شرایط خود می‌تواند هریک از این سه روش را انتخاب کند و همچنین دانستیم که مقدار مبلغ تعیین شده جهت اجاره و رهن یک ملک کاملاً وابسته به عوامل مختلفی است و یک مقدار ثابت نیست.

جهت محاسبه مبلغ رهن، وابسته به عوامل مختلف باید مبلغ یک چهارم الی یک ششم کل قیمت ملک پرداخت شود و برای آنکه مقداری از مبلغ رهن و یا کل آن به اجاره تبدیل شود، باید آن مقدار باقیمانده در ۳ درصد ضرب شود.

این مطلب، یک خبرآگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4836420

منبع: مهر

کلیدواژه: رهن و اجاره مسکن اپلیکیشن موبایل املاک مسکن هواوی شرکت هواوی موبایل همراه اول ایران کیش بانک ملی آموزش زبان خارجی سیل سیستان و بلوچستان پرداخت الکترونیک تورگردشگری اپراتور تلفن همراه آژانس های مسافرتی نوروز تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۹۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد

استان‌های مرکزی، بوشهر، ایلام، سمنان و کردستان در قعر جدول رتبه‌بندی استان ها در حذف مجوزهای کاغذی قرار دارند. - اخبار اقتصادی -

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین تعداد حذف پروانه کسب کاغذی در استان های تهران 82,507 هزار و خراسان رضوی با 37,775 و گیلان با 32,616 انجام شده است.

 بالاترین درصد تبدیل حذف پروانه کسب کاغذی در استان های لرستان با 41٪ و گیلان با 30٪ و چهارمحال و بختیاری با 27٪ انجام شده است.

بر اساس حکم تبصره 7 ماده 1 قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوزالکترونیکی (شناسه‌ یکتا) شوند و کسب وکارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی فاقد مجوز محسوب می شوند.

️همچنین با هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب وکار کشور qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهد شد.

متقاضیان می توانند ️با گوشی همراه خود و ورود فقط 3 کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها (mojavez.ir)، به سرعت، #رایگان و #غیرحضوری مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صادرات ۱۰۷ میلیون دلاری تعاونی‌های خراسان رضوی طی سال گذشته
  • آزادی زندانی ۶۱ ساله یزدی با کمک یک خانواده
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • قبرستان دهخدا تبدیل به پارک می‌شود
  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟
  • قبرستان نو قم به باغ‌موزه مشاهیر تبدیل می‌شود